Monache
High School

Skip to main content
Mobile Menu
En EspaƱol
Bell Schedules » Split Assembly Schedule

Split Assembly Schedule

Split Assembly Schedule Shuttle buses run as scheduled so for those students that ride a shuttle bus - they need to leave the assembly at the normal time.
Description / Period Start Time End Time Length
Period 1 8:15 AM 9:01 AM 46 min
Period 2 9:06 AM 9:47 AM 41 min
Period 3 9:52 AM 10:33 AM 41 min
Brunch 10:33 AM 10:43 AM 10 min
First Assembly 10:57 AM 11:40 AM 43 min
Second Assembly 11:40 AM
Lunch 12:33 PM 1:03 PM 30 min
Period 5 1:08 PM 1:50 PM 42 min
Period 6 1:55 PM 2:37 PM 42 min
Period 7 2:42 PM 3:25 PM 43 min